top of page

HOGEDRUKREINIGING

Aanbieding:
Een stralend terras, tot 100 M2 €6,00 per M2, boven de 100 M2 
€ 3,50 per M2
  • Terrasreiniging

  • Gevelreiniging

  • Zonnepanelen reinigen

Terras - uw terras toe aan een grondige opknapbeurt? Veel groene aanslag op uw terras en de tegels vervuild? Vocht hoopt zich op onder de aanslag op straatwerk. Het risico dat u uitglijdt op de groene aanslag op de tegels is dan groot. Is op uw terras dit risico aanwezig? Wilt u dat risico lopen op uw terras ? Geen zin om veel tijd te stoppen in het onderhoud? Herkent u de bovenstaande vragen en wilt u uw terras laten behandelen? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies, wij komen met plezier naar u toe. Ook krijgt u tips van ons hoe u eenvoudig zelf de groene aanslag kunt bestrijden. Na een behandeling met onze speciaal geselecteerde producten is uw terras weer als nieuw. En ……. u hoeft de komende maanden geen onderhoud te verrichten en kunt heerlijk gaan genieten van uw prachtige terras.

 

Gevel - Een goed onderhouden huis oogt mooier. Maar schone gevels en daken zijn meer dan alleen mooi. Met gevelreiniging en het impregneren van uw gevel voorkomt u schade door vocht en vervuiling. Zo bespaart u hoge kosten aan onderhoud van uw woning. Buiten gevelreiniging en impregneren kan ViCo nog veel meer voor u betekenen:

  • Milieuvriendelijk reinigen door middel van TORBO vochtstralen

  • Hogedrukreiniging

  • Graffiti-verwijdering

  • Impregneren

 

Zonnepanelen - Regelmatig uw zonnepanelen reinigen is noodzakelijk voor behoud van rendement. De meest voorkomende vervuiling op zonnepanelen is stof, zand en stuifmeel. Afhankelijk van de opstelling van uw panelen spoelt deze vervuiling er met een stevige regenbui wel weer af. Maar uw panelen vervuilen ook door atmosferische vervuiling. Zonnepanelen reinigen is daarom geen overbodig luxe en scheelt al gauw tussen de 3 en 5 % rendement.

 

bottom of page