top of page

Over ons
Wij kennen onze oorsprong in 1999, als zelfstandig en zeer betrokken schoonmaakbedrijf. In de loop der jaren hebben wij ons geprofileerd als een relatief klein, maar flexibel bedrijf met als doel om onze klanten optimaal te bedienen. Wij doen dit met een team van betrokken, ervaren en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn er dan ook trots op onze zeer langdurige arbeidsverhoudingen met onze medewerkers en het zeer lage verzuim binnen ViCo Schoonmaakbedriijf.

Voor ons is elke klant uniek, omdat elke klant zijn eigen wensen en uitgangspunten heeft. U krijgt dan ook van ons de persoonlijke aandacht die nodig is en komen zo met de beste oplossing voor uw schoonmaakonderhoud. Door onze aanpak en onze jarenlange ervaring hebben wij zeer duurzame relaties met onze klanten opgebouwd en verloopt de schoonmaakdienstverlening naar wederzijdse tevredenheid.

Samen met u kijken wij graag wat de beste oplossing is voor uw kantoorpand, bedrijfshal, organisaties en instellingen. 
Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en maken een offerte op maat.

Visie

 

Alleen het leveren van een enkele dienst is niet meer genoeg. 

Wij geloven in het verbinden van facilitaire diensten, dat leidt tot realiseren van minderverspillingen, financiële synergie en een optimale klanttevredenheid. 

Altijd de beste willen zijn zit in ons DNA. Op geheel eigen wijze verleggen wij grenzen in het facilitaire landschap. Door onze diversiteit aan bedrijven hebben we veel facilitaire diensten in huis. We leveren maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match met de strategische doelstellingen van onze opdrachtgever.

Missie

 

ViCo Schoonmaakbedrijf gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers een prettige en duurzame leef- en werkomgeving te creëren.

Doel

Het realiseren van een fantastische plek om te werken en leven voor onze mensen, onze ketenpartners en onze opdrachtgevers. Nu én voor onze toekomstige generaties!

slim_schoonmaken.jpg
bottom of page